rss

Volvo va dezvolta un C30 electric

  1. 10/08/2009
  2. Categoria: Volvo
  3. Tags: C30, Hibrid, Volvo
    Vezi toate fotografiile (1)

    Brandul suedez, Volvo intentioneaza sa dezvolte un C30 complet elctric, care va fi oficial dezvaluit la Frankfurt Auto Show luna viitoare. Cu toate acestea, Volvo nu a confirmat inca daca versiunea dezvaluita va intra in productie, insa cel mai probabil, va fi comercializata in urmatorii ani, imediat dupa hibridul dieselul plug-in V70, programat pentru 2012.

    O sursa din cadrul companiei a declarat ca brandul suedez va lua o decizie cu privire la viitorul conceptului, dar a refuzat sa confirme daca prototipul va intra in productie.

    "C30 electric este o masina despre care am mai discutat si care constituie baza conceptului Recharge prezentat acum cativa ani", a declarat aceeasi sursa. "Una dintre masinile care vor fi prezentate la  Inovation for Life va fi un C30 complet electric” a adaugat acesta.

    Volvo a confirmat acum doua luni ca primul sau hibrid plug-in va ajunge in 2012 si va fi produs in colaborare cu compania energetica suedeza Vattenfall. Acesta va fi alimentat de o baterie litiu-ion care va avea nevoie de aproximativ cinci ore, pentru a fi complet reincarcata.

    "Investim in momentul de fata intr-un joint-venture industrial pentru producerea de automobile hibride, , masini care pot fi alimentate cu energie elctrica si motorina. Dezvoltarea parteneriatului cu Vattenfall ne permite sa facem un pas urias pentru a oferi clientilor nostri autoturisme cu o mai putina influenta asupra mediului ", a declarat Stephen Odell, presedintele al Volvo Car Corporation.

    Vizualizari: 1253
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »