rss

Ipoteza auto: asa ar putea arata Volvo C30 facelift

  1. 03/09/2009
  2. Categoria: Volvo
  3. Tags: C30, c30 facelift, Volvo, Volvo C30, volvo c30 facelift
    Vezi toate fotografiile (2)

    Saptamana trecuta, Auto.ro va informa ca Volvo va expune la Frankfurt, alaturi de XC60 R-Design si de C70 facelift, si versiunea restilizata a compactei C30, model a carui prima interpretare grafica v-am si prezentat-o atunci.

    Iata ca pe masura ce ne apropiem de marele show auto german apar noi informatii si randari cu noua versiune a hatch-ului scandinav, ce marcheaza jumatatea ciclului de viata al modelului. Suedezii de la Swedespeed sustin ca masina din imaginile de fata este foarte apropiata de cea pe care ne-o va prezenta Volvo nu peste multa vreme.

    Din aceste poze reiese ca noul C30 va avea o parte frontala complet noua, mai rotunjita. Cea mai vizibila modificare a fost facuta la nivelul blocurilor optice, care sunt mai mari si au o forma ceva mai organica fata de versiunea anterioara, in spiritul evolutiei intregii game Volvo. De asemenea, calandrul a fost redesenat, in stilul celui de pe conceptul S60 de la care s-a inspirat si C70 facelift, iar noile lumini pentru rularea pe timp de zi vor fi independente (nu vor mai fi incorporate in faruri).

    La partea posterioara masina va beneficia de noi stopuri cu LED-uri, iar haionul din sticla va fi pastrat, cu mentiunea ca logo-ul Volvo care era pe manerul de deschidere al portbagajului va fi mutat pe luneta si va avea litere mai mari. Nu in ultimul rand, cele doua tevi de esapament de pe modelele de top vor fi mutate mai catre extremitatile barei de protectie, iar stopurile de ceata vor fi integrate in blocurile optice spre deosebire de modelul anterior unde erau amplasate in spoiler.

    Vizualizari: 2887