rss

Toyota FT-86, primele informatii tehnice oficiale

  1. 02/05/2011
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: ft-86, Subaru, Toyota
    Vezi toate fotografiile (7)

    Dupa o serie lunga de teasere, prototipuri si speculatii, Toyota a publicat primele date tehnice despre noua sportiva asteptata din Tara Soarelui Rasare. Coupe-ul FT-86 va beneficia de un motor boxer cu patru cilindri de 2.0 litri.

    Lansarea acestui model dezvoltat impreuna cu Subaru semnifica pentru niponi reintoarcerea in segmentul sportivelor, dupa ani de absenta. Iar pentru a da lovitura, Toyota imbina tehnologii proprii cu inovatii Subaru.

    Noul FT-86 va fi pus in miscare de propulsorul Boxer Subaru cu sistemul de injectie directa D-4S de la Toyota, solutie similara adoptata si de Ferrari 458 Italia. Aceasta sinergie tehnica promite mai multa performanta si un consum redus.

    Coupe-ul sportiv va mai fi disponibil cu motorul de 2,0 litri aspirat natural. Acesta poate fi cuplat fie la o transmisie manuala, fie la una automata, ambele cu sase trepte. Prima va oferi cuplaje rapide si precise, in timp ce a doua va dispune de padele pe volan.

    Puterea, inca sub semnul misterului, va fi distribuita catre rotile din spate prin intermediul unui diferential cu alunecare limitata.

    “Noul model va oferi stabilitate si manevrabilitate maxime, asigurand totodata rapiditate si agilitate atat la intrarea, cat si la iesirea din viraje.” au declarat niponii. Iar noi ii credem pe cuvant.

    Vizualizari: 3954
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »