rss

Toyota defineste viitorul mobilitatii cu "TOYOTA Concept-i" Seria de debut la Tokyo Motor Show 2017

  1. 17/10/2017
  2. Categoria: Toyota
    Vezi toate fotografiile (8)

    Toyota Motor Corporation (Toyota) a prezentat o schita a conceptului de serie "TOYOTA Concept-i" care incorporeaza viziunea viitoare a unei societati cu mobilitate prin care inteligenta artificiala (AI) sa inteleaga soferul, permitand efectiv partenerilor sa devina oameni si masini.

    Pe langa modelul TOYOTA Concept-i cu patru roti, prezentat in cadrul expozitiei electronice de consum din anul 2017 (CES), in luna ianuarie a acestui an, a fost adaugat un vehicul universal de mobilitate mica si un vehicul de mobilitate pentru zone de mers pe jos in seria TOYOTA Concept-i. Se asteapta ca acestea sa fie expuse sub tema "Sa mutam lumea de aici", dincolo de motor ", la  Tokyo Motor Show 2017, care va avea loc la Tokyo Big Sight timp de 12 zile intre 25 octombrie si 5 noiembrie.

    Toyota a infuzat fiecare era cu o emotie de neinlocuit, cum ar fi "libertatea si bucuria mobilitatii", pe baza ideii ca masinile sunt printre produsele fabricate care sunt precedate de cuvantul "iubit". Seria TOYOTA Concept-i isi propune sa devina o "masina iubita" a unei noi ere, condusa de conceptul de "mai mult decat o masina, un partener", pentru a intelege mai bine conducatorul auto si a creste impreuna cu soferul ca partener de neinlocuit.

    Tehnologia de baza comuna pentru seria TOYOTA Concept-i este o tehnologie care intelege oamenii (LEARN), aplicand AI (Inteligenta Artificiala) pentru a recunoaste emotiile si a estima preferintele soferului. Tehnologia care intelege oamenii (LEARN) si tehnologia automata de condus se mixeaza pentru a conduce soferul spre siguranta si pentru a oferi liniste mintii (PROTECT). In plus, prin combinarea tehnologiei cu un computer ce foloseste inteligenta artificiala, va fi posibila avansarea tehnologiei pana la punctul in care pot fi anticipate sentimentele conducatorului auto, ceea ce va conduce la noi experiente Fun to Drive (INSPIRE).

    Vizualizari: 831