rss

Toyota Avensis facelift, prima imagine oficiala

  1. 08/09/2011
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Avensis, facelift, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Toyota a dezvaluit primul indiciu cu privire la faceliftul aplicat modelului Avensis. Modelul reimprospatat va fi lansat oficial la Salonul Auto de la Frankfurt.

    Primul teaser tradeaza o parte frontala revizuita, care se aliniaza la directia de stil actuala. In imagine sunt evidentiate blocurile optice restilizate, care au primit lumini LED. Desi nu au fost publicate fotografii cu interiorul, constructorul nipon promite o calitate superioara a materialelor si un confort sporit.

    Potrivit Toyota, si sub capota au avut loc optimizari despre care, insa, producatorul auto nu a dat inca detalii. Totusi, ne putem face o idee asupra complexitatii faceliftului, compania recunoascand ca suma modificarilor aduse lui Avensis reprezinta cel mai complet restyling realizat pentru un model la jumatatea carierei.

    Pe langa Avensis facelift, la Frankfurt vor mai fi prezentate noul Prius +, versiunea MPV cu sapte locuri a pionierului Prius, noul Prius plug-in, versiunea ce poate fi alimentata la priza, precum si varianta cu trei usi a citadinei Yaris. La evenimentul german va mai fi expus pick-up-ul Hilux, care a primit un facelift.

    Vizualizari: 2370