rss

Toyota Supra Hybrid ramane in carti pentru 2011

  1. 23/06/2009
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: hibid, Supra, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Toyota Supra este cu siguranta una dintre cele mai populare modele concepute vreodata de catre producatorul japonez, chiar daca acestuia i-a fost intrerupta productia in 2002. Se pare ca Toyota nu a uitat de succesul masinii si lucreaza in prezent la ceea ce pare a fi un succesor hibrid a acestui model, care ar putea fi comercializat incepand cu 2011.

    Acesta se va baza pe modelul sportiv FT-HS Hybrid si va fi alimentat cu acelasi propulsor de pe Lexus 450h de 3.5 litri V6. In plus, masina ar putea fi conectata la sistemul hibrid Toyota Crown, lucru care va ajuta cresterea puterii pana la 400 CP.

    Cu toate acestea, supercarul nu va fi complet "verde" . Producatorul  planuieste de asemenea, o versiune pe care probabil ar include un motor pe benzina fara alte componenete hibride.

    Noul model a fost proiectat initial pentru a fi lansat anul acesta, dar ca urmare a recesiunii economice si repercusiunilor asupra industriei auto, producatorul japonez a decis sa amane proiectul.

    Comapnia inca nu a confimat insa zvonurile actuale indica catre o lansare chiar la Salonul Auto de la Tokyo de anul acesta.

    Vizualizari: 2186
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »