rss

Toyota si Lexus isi pastreaza primele doua pozitii la fiabilitate

  1. 31/10/2016
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)


    Nu a fost pentru nimeni o surpriza cand, rezultatele raportului privind studiul de fiabilitate auto, publicat in data de 24 octombrie 2016  de catre Consumer Reports  US, a plasat din nou,  pe primele doua pozitii  ale clasamentului marcile Lexus si Toyota.


    Cele doua marci au obtinut cele mai mari punctaje din partea utilizatorilor privind gradul mare de satisfactie in urma unui sondaj efectuat pe baza colectarii datelor de la abonatii publicatiei – acum in numar total de 7 milioane abonati, din care 3.8 milioane in print si 3.2 milioane in digital – sondaj efectuat pentru  mai mult de jumatate de milion de vehicule, acoperind astfel peste 300 de modele produse intre anii 2000 si 2016.

    Acest raport verifica in detaliu numeroase aspecte si componente care pot crea disfunctionalitati in ceea ce priveste functionarea automobilelor. Astfel, au fost verificate 17 zone care pot cauza potentiale probleme, incepand cu cele minore legate de neplacerile provocate de scartaitul de frane si ornamente rupte la interior, pana la cele majore, cum ar fi reparatia transmisiei in afara garantiei sau probleme ale sistemul de tractiune integrala. 


    https://www.consumerreports.org/car-reliability/car-brands-reliability-how-they-stack-up/




    Consumer Reports US este una dintre cele mai reputate organizatii independente din SUA, ce protejeaza interesele consumatorilor, oferindu-le acestora, in decursul existentei sale de peste 80 de ani,  teste de evaluare a produselor, acestea fiind bazate pe probe de produse si evaluari, cercetari riguroase  si jurnalism de investigatie. Organizatia este nonprofit, iar autorii testelor achizitioneaza produsele la pretul pietei, adesea in mod anonim. Pentru pastrarea independentei Consumer Reports nu accepta publicitate,  fiind sustinuta  in totalitate din abonamente (3,8 milioane abonati print + 3,2 milioane online - cititori platitori si donatii).


     


    Vizualizari: 2070