rss

Grupul Tata: De la cea mai ieftina masina, la cea mai ieftina casa

  1. 27/07/2011
  2. Categoria: Tata
  3. Tags: Nano, TATA
    Vezi toate fotografiile (1)

    Conglomeratul industrial Tata va lansa peste cateva luni cea mai ieftina casa din lume. Costa numai 500 de euro, cu 2.000 de euro mai putin decat cea mai ieftina masina produsa de aceiasi indieni.

    Casa masoara doar 20 de metri patrati si este construita din fibra de cocos si pereti de iuta. Locuinta low-cost vine la pachet cu ferestre, acoperis, usi si pereti. Mai mult decat atat, au fost deja efectuate primele teste in Bengalul de Vest, durata de viata fiind estimata de 20 de ani.

    Pe langa varianta de 500 de euro (echivalentul a 720 de dolari), Tata propune una mai costisitoare, care va oferi celor interesati panouri solare pe acoperis si veranda, la un pret de 700 de euro.

    Compania planuieste sa livreze astfel de locuinte persoanelor particulare dispun de o parcela de pamant, dar si guvernelor care intentioneaza sa rezolve problema locuintelor pentru milioanele de indieni fara adapost sau saraci.

    Daca va avea succes sau nu, ramane de vazut. Speram, totusi, ca cea mai ieftina casa din lume sa nu urmeze aceeasi cale ca si cea mai ieftina masina din lume, care s-a dovedit a fi un adevarat fiasco din cauza intarzierilor de productia a problemelor de siguranta.

    Vizualizari: 2856
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »