rss

Descopera noul Suzuki Vitara la Kiss FM si poate fi al tau!

  1. 05/05/2015
  2. Categoria: Suzuki
    Vezi toate fotografiile (2)
    Suzuki Romania a demarat o campanie de promovare a modelului Suzuki Vitara pe postul national de radio Kiss FM, in parteneriat cu postul de radio, ascultatorii postului avand ocazia de a castiga cel mai recent lansat model Suzuki in Romania: noul Nuzuki Vitara! Pana pe 29 Mai continua inscrierile in cursa pentru marele premiu!

    Suzuki Romania, in parteneriat cu postul national de radio Kiss FM, a lansat in aceasta saptamana o campanie de promovare a noului SUV Suzuki Vitara, disponibil din aprilie si pe piata din Romania. Obiectivul campaniei este de a face cunoscut publicului fidel al postului de radio Kiss FM performantele noul Suzuki Vitara. Interesul lor va fi premiat: unul dintre ascultatorii fideli ai postului va castiga marele premiu: Un Suzuki Vitara nou-nout.

    Campania are la baza un concurs, cu premii saptamanale, iar la finalul celor sase saptamani de promotie, unul dintre ascultatorii Kiss FM va castiga chiar noul Suzuki Vitara. Ideea campaniei este simpla: “descopera noul Suzuki Vitara si poate fi al tau”.

    Pe platforma online www.suzuki.ro exista un puzzle cu imaginea masinii, pe care participantii la campanie trebuie sa-l descopere in totalitate pentru a intra in cursa pentru marele premiu. Fiecare piesa din puzzle poate fi completata doar daca ascultatorul descopera cuvantul cheie care ¨intoarce piesa¨.  

    Ce au de facut ascultatorii Kiss FM pentru a castiga aceasta masina?

    In primul rand sa ramana alaturi de postul lor de radio favorit, pentru ca numai in acest mod pot afla indiciile cu ajutorul carora pot castiga marele premiu.

    In fiecare zi, de luni pana vineri, Kiss FM ofera un indiciu pentru a descoperi o piesa din puzzle. Daca un ascultator rateaza o piesa, tot are sanse mari de castig, pentru ca poate gasi indicii si pe contul de Facebook al Kiss Fm. Cei care vor descoperi toate piesele din puzzle intra in cursa pentru marele premiu, care se acorda prin tragere la sorti.

    In afara platformei virtuale de pe pagina www.suzuki.ro, aceasta actiune are si o componenta off-line, noul Vitara fiind expus pe o platforma in Piata Unirii, tot sub forma de puzzle. Campania se desfasoara timp de sase saptamani, incepand de luni 20 aprilie, la postul Kiss FM.
    Vizualizari: 4119
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »