rss

Teaser - Noul Suzuki Swift Sport

  1. 27/07/2017
  2. Categoria: Suzuki
  3. Tags: Swift sport
    Vezi toate fotografiile (1)

    In aceasta toamna la Salonul Auto de la Frankfurt se va lansa noul Suzuki Swift Sport una dintre masinile care foloseste politica "low profile", iar cand o descoperi te indragostesti rapid de ea.

    Noul Suzuki Swift a fost cu pana la 120 kg mai usor atunci cand a avut loc schimbarea de generatii in luna aprilie a acestui an. Greutatea a scazut acum pana la 840 de kg. In ceea ce priveste greutatea, masina japoneza de clasa mica este acum extrem de bine pozitionata.

    Designerii de la Suzuki au transformat fata rotunjita a lui Swift intr-o parte frontala cu unghi mai mare si mai furios, cu un spoiler re-desenat si o grila noua.

    Pana in prezent, noul Swift avea doar un motor pe benzina de 1,2 litri, cu 90 de cai putere si unul cu trei cilindri pe benzina, supraalimentat de un litru, capabil de 111 CP.
    Modelul Swift Sport de pana acum  a fost alimentat de un motor de 1,6 litri cu aspiratie naturala, dar obtinerea unui nivel scazut de emisii inseamna instalarea unui motor mai mic supraalimentat.

    Nu s-au anuntat inca detalii oficiale, vizavi de motorizare, dar ne putem astepta ca noul Swift Sport sa imprumute motorul de 1.4 "Boosterjet" cu patru cilindri si turbocompresor al lui Suzuki Vitara S. In Vitara acesta dezvolta 140 CP, Dar poate fi setat sa scoata o putere mai mare pe noul Swift Sport. Motorul va lucra cu o cutie manuala cu 6 trepte.

    Vom reveni. Stati pe receptie.

    Vizualizari: 1601
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »