rss

Zvonurile spun ca este cel mai potent 911 din istorie. Uite cum arata noul Porsche GT2 RS!

  1. 13/06/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    In timp ce altii ar fi ales un salon auto cu traditie, precum Geneva, Frankfurt ori Paris, oficialii Porsche au dezvaluit noul 911 GT2 RS in cadrul celui mai mare eveniment dedicat jocurilor video.

    Vorbim, mai exact, despre Electronic Entertainment Expo - E3, pe scurt, acolo unde masina germana a fost vedeta prezentarii urmatorului titlu din seria Forza Motorsport de la Microsoft si Turn 10.

    Din pacate, noul 911 GT2 RS doar i s-a aratat publicului prezent in cadrul respectivului eveniment, specificatiile sale de ordin tehnic fiind pastrate sub lacat si la acest moment de oficialii Porsche.

    Potrivit mai multor zvonuri insa, sub capota masinii german va domni un propulsor cu sase cilindri, doua turbine si capacitatea de 3.8 litri, proiectat astfel incat sa dezvolte o putere maxima de 650 - 700 CP.

    Asemeni predecesorului sau, noul 911 GT2 va fi oferit de oficialii Porsche doar intr-o versiune cu tractiune spate, in timp ce de livrarea puterii maxime catre roti se va ocupa de-aceasta data cutia PDK.

    Lasand acum in urma necunoscutele si revenind asupra cunoscutelor, masina germana propune un pachet aerodinamic impresionant, cu spoilerele fata / spate agresiv stilizate si aripi laterale proeminente.

    Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici multiplele prize de aer - de dimensiuni mai mult sau mai putin generoase, jantele din aliaj cu design unic sau eleronul inspirat din lumea sporturilor cu motor.

    Referitor la oferta interioara, este de asteptat ca noul Porsche 911 GT2 RS sa renunte la anumite dotari de lux si confort, precum climatizarea automata sau sistemul de navigatie, pentru a scapa de cateva kilograme.

    Vizualizari: 836