rss

Volkswagen reinvie o masina de legenda. Noua generatie are un display color in loc de vitezometru

  1. 15/01/2018
    Vezi toate fotografiile (8)

    Volkswagen profita de editia din acest an a Salonului Auto International Nord American, eveniment aflat in plina desfasurare la Detroit, pentru a prezenta in fata lumii intregi cea mai noua generatie a modelului Jetta.

    Volkswagen incepe in forta anul 2018, producatorul german de automobile publicand la numai cateva zile distanta de la dezvaluirea versiunii Passat GT primele fotografii si informatii oficiale ale noii generatii Jetta. 

    Comparativ cu modelul pe care il inlocuieste, sedanul de clasa compacta a crescut in dimensiuni si ofera inclusiv un ampatament mai generos ca pana acum, secretul din spatele acestei surprize constand in adoptarea platformei MQB.

    Propulsia este asigurata in continuare de o motorizare turbo cu patru cilindri si capacitatea de 1.4 litri care, in cazul celei mai noi generatii a modelului Volkswagen Jetta, dezvolta o putere maxima de aproximativ 147 CP.

    In versiunea de baza, sedanul de clasa compacta al companiei germane este livrat in continuare la pachet alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte, dar clientii vor putea opta si pentru o transmisie automata cu un total de opt trepte de viteza.

    Tot la capitolul tehnologii disponibile, cea mai noua generatie a modelului Volkswagen Jetta mai anunta si faruri cu LED, ventilatie pentru scaunele fata sau un display color pentru afisarea instrumentelor de bord.

    La acest moment nu exista niciun fel de informatie cu privire la posibilitatea ca producatorul german de automobile sa ofere celebrul sedan de clasa compacta si pe piata auto din Europa, ca un competitor pentru versiunea in patru usi a lui Megane.

    Vizualizari: 3222