rss

Volkswagen anunta o serie de imbunatatiri pentru cel mai rapid hatchback al sau

  1. 01/08/2017
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Golf, Volkswagen golf, volkswagen golf R, Vw golf, vw golf R
    Vezi toate fotografiile (6)

    Echipat cu un motor turbo de doi litri si 310 cai putere, noul Volkswagen Golf R are nevoie de numai 4.6 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 kilometri pe ora.

    La sfarsitul anului trecut, Volkswagen anunta un facelift pentru generatia cu numarul sapte a modelului Golf. Facelift care, in cazul versiunii de inalta performanta R, avea sa aduca inclusiv o crestere de putere.

    Astfel, hot-hatch-ul german gazduieste acum in compartimentul motor o herghelie formata din 310 CP. Suficient pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in doar 4.6 secunde.

    Deruland pe repede inainte ajungem in prezent, la momentul in care Volkswagen anunta o noua serie de imbunatatiri pentru modelul R. Imbunatatiri care, ce este dreapta, vizeaza alte aspecte decat cele anterior mentionate.

    Intr-o alta ordine de idei, hot-hatch-ul german a primit in premiera un sistem de evacuare marca Akrapovic. Unul care nu doar ca amplifica sunetul motorizarii 2.0 TSI, ci mai si reduce greutatea masinii.

    Ce alte surprize mai are Volkswagen pentru clientii noului Golf R? Un sistem de franare atat mai eficient, cat si mai usor - cu aproximativ doua kilograme, in cazul in care te intrebai, comparativ cu modelul standard.

    Urmeaza apoi un set de jante pe 19 inch cu design Spielberg, plus un eleron restilizat pentru plafon. Intr-un final, o resetare a limitarii electronice a vitezei maxime completeaza lista cu bunatati destinata hot-hatch-ului german.

    Vizualizari: 1737
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »