rss

Volkswagen a publicat astazi primele imagini cu interiorul noului Touareg. Ce ascunde SUV-ul german in spatele portierelor inchise

  1. 02/03/2018
    Vezi toate fotografiile (8)

    Volkswagen continua campania de teasing a noului Touareg, cea de-a treia generatie a SUV-ului german invitandu-ne astazi sa ii privim interior. Doar din anumite unghiuri, ce este drept.

    Puzzle-ul care la data de 23 martie va evolua in generatia cu numarul trei a modelului Volkswagen Touareg a mai primit astazi o piesa. Compania germana a publicat in urma cu doar cateva momente primele fotografii interioare cu interiorul viitorului sau SUV, programat sa debuteze in cadrul unui eveniment special organizat la Beijing.

    Tot astazi aflam, de altfel, si ca automobilul construit pe aceeasi platforma cu Audi Q7, Bentley Bentayga, Lamborghini Urus si Porsche Cayenne va oferi la nivelul plansei de bord doua display-uri de dimensiuni generoase. Vorbim, mai precis, despre un ecran de 12 inch pentru afisarea ceasurilor digitale, respectiv un ecran de 15 inch prin intermediul caruia vor fi controlate comenzile instalatiei de climatizare, functiile sistemului de navigatie s.a.m.d.

    In incheiere, Volkswagen a tinut sa reamintim ca urmatoarea generatie a modelului Touareg va putea fi echipata inclusiv cu suspensie pe aer si directie integrala. De asemenea, SUV-ul companiei germane va ajunge in showroom-uri si alaturi de un asistent pentru vederea pe timp de noapte, se mai arata in comunicatul oficial de presa.

    Din pacate, specificatiile tehnice ale automobilului construit pe aceeasi platforma cu Audi Q7, Bentley Bentayga, Lamborghini Urus si Porsche Cayenne raman un continuare un mare mister, insa zvonurile vorbesc despre o gama de motorizari care va cuprinde chiar si unitati V8 bi-turbo. Tot la categoria speculatii putem trece si informatiile potrivit carora caroseria in cinci portiere va castiga undeva in jurul a 60 de milimetri la nivelul lungimii.

    Vizualizari: 1363
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »