rss

Vedete ale fotbalului mondial vor juca in Cupa Audi

  1. 03/03/2009
  2. Tags: Audi, Fotbal
    Vezi toate fotografiile (1)

    La invitatia Audi AG echipe de fotbal renumite precum FC Bayern, AC Milan, Manchester United si Boca Juniors vor concura in Cupa Audi intr-un turneu de doua zile la Munchen.

    Echipele de fotbal care se vor duela au fost trase la sorti in cursul zilei de azi, la Salonul Auto de la Geneva. Astfel, pe data de 29 iulie, la Allianz Arena din Munchen, Boca Juniors va juca impotriva Manchester United, iar FC Bayern impotriva lui AC Milan.

    “Audi AG are o lunga si de succes traditie in fotbal. Impreuna cu multi fani ai acestui sport asteptam cu nerabdare participarea unor  nume mari care sa joace la cel mai inalt nivel”, a declarat Peter Schwarzenbauer, membru al Consilului Director din cadrul departamentului de Marketing si Vanzari Audi AG.

    “Suntem mandri pentru ca am reusit sa atragem aceste patru echipe de top la eveniment. Turneul va fi sustinut cu ocazia celei de-a 100-a aniversari a brandului Audi”, a mai spus Rupert Stadler, Presedinte al Comitetului executiv Audi AG.

    Calibrul participantilor la Cupa Audi ar putea fi cu greu contestat: AC Milan, de 17 ori Campioana a Italiei si de sapte ori castigatoare a Champions League, va veni la Munchen cu : Filippo Inzaghi, Kaka si Ronaldinho, printre altii;, iar Manchester United, de 17 ori campioana nationala si de trei ori castigatoare a Champions League, va fi prezenta cu nume ca: Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo sau Carlos Tevez.

    Desi vor participa la eveniment in calitate de echipe rivale, toate cluburile au un lucru in comun: ca vehicul partener, Audi le va oferi jucatorilor si oficialilor modele din Ingolstadt pentru a se deplasa pe durata sederii lor la Munchen.

     

    Vizualizari: 1234
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »