rss

Una costa 11 mii, cealalta de zece ori mai mult. TEST COMPARATIV intre Dacia Logan si Mercedes E63 AMG S

  1. 05/12/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    O publicatie auto din Marea Britanie a pus la punct... probabil cel mai inedit versus organizat pe parcursul anului 2017. Testul comparativ cu pricina are ca actori principali o Dacia Logan MCV si un Mercedes E63 AMG S T-Modell.

    Ce au in comun o Dacie Logan MCV si un Mercedes E63 AMG S T-Modell? Nimic la prima vedere, daca scoatem din discutie... ei bine, volanul, cele patru roti si caroseria in cinci portiere.

    In ciuda diferentelor majore dintre modelele cu pricina, o publicatie auto din Marea Britanie a organizat un test comparativ intre acestea. Ce a iesit, ramane sa vedem chiar din urmatorul material video.

    Nu inainte insa a mentiona ca printre probele la care au fost supuse Dacia Logan MCV si Mercedes E63 AMG S T-Modell se numara si o cursa de acceleratie. O cursa de acceleratie pe 402 metri, mai precis.

    Totodata, merita precizat si modelul companiei de la Mioveni ascunde sub capota numai 90 CP, pe cand "rivalul" sau german ofera 610 CP. De altfel, cel din urma automobil este de zece ori mai scump.

    Asadar, acestea fiind spuse, iata ce se intampla atunci cand o Dacia Logan MCV si un Mercedes E63 AMG S T-Modell isi dau intalnire intr-un versus. Nu pe viata si pe moarte, ci mai degraba de distractie.


    Vizualizari: 1678