rss

Un miliardar rus aduce un concept spectaculos la Frankfurt

  1. 02/09/2011
  2. Tags: Concept, Frankfurt, yo-auto
    Vezi toate fotografiile (6)

    O companie auto detinuta de unul dintre cei mai cunoscuti oligarhi rusi va lansa la Salonul Auto de la Frankfurt un concept cel putin inedit. Propunerea Yo-Auto vrea sa rupa gura targului printr-un sistem ingenios de deschidere a usilor.

    Denumit in mod previzibil Yo-Concept, prototipul are rolul de a anticipa viitoarele propuneri hibride dezvoltate de producatorul auto. Cel mai accesibil autovehicul de serie va avea un pret estimativ de 12.000 euro.

    Revenind la prototip, acesta va fi echipat cu un sistem de propulsie similar cu cel regasit pe Chevrolet Volt, ceea ce inseamna un motor electric asistat de un motor traditional pe benzina, cu rol de generator. Detalii despre performantele mecanice si despre autonomie nu se cunosc momentan.

    Ceea ce este interesant la acest concept, este modalitatea de acces in cabine: portierele nu se deschid in mod traditional, catre exterior, ci se culiseaza spre spate. Masina mai beneficiaza de faruri cu tehnologie LED si un parbriz panoramic.

    Yo-Auto este un joint-venture intre producatorul de camioane Yarovit si grupul Onexim detinut de miliardarul rus Prohorov.

    Vizualizari: 4442
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »