rss

Ultima masina a fost produsa in 2012, insa compania nu a reusit sa vanda inca toate unitatile asamblate

  1. 04/08/2017
  2. Tags: lexus lfa
    Vezi toate fotografiile (1)

    Compania Lexus se confrunta cu o situatie mai putin obisnuita: chiar daca productia modelului LFA s-a incheiat in 2012, inca exista 12 exemplare care nu au fost vandute nici pana la acest moment.

    La sfarsitul anilor 2000, oficialii Lexus prezentau in fata lumii intregi primul supercar din istoria companiei. Botezat LFA, respectivul automobil gazduia in partea frontala a caroseriei un motor cu zece cilindri in V.

    Timpul a trecut, japonezii au lansat pe piata inclusiv o versiune care a doborat recordul circuitului de la Nurburgring, iar productia celor 500 de exemplare promise a luat sfarsit.

    Astazi, la jumatate de deceniu distanta de la incheierea asamblarii modelului LFA, aflam ca inca exista cateva exemplare nevandute ale primului supercar din istoria companiei Lexus. 12, daca facem referire la situatia din SUA.

    Practic, inca mai exista sansa de a pune mana pe un exemplar nou-nout al automobilului japonez cu motor V10, cu toate ca productia acestuia s-a incheiat in anului 2012.

    Singurul lucru de care ai nevoie este o geanta plina cu bani sau un cont gras in banca. Nu de alta, dar dealerii care inca mai au in stoc un Lexus LFA, ei bine... iti vor lua, cel mai probabil, si pielea de pe tine.

    Vizualizari: 2044
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »