rss

Transporturile marfurilor agabaritice si despre cum se realizeaza acestea

  1. 05/05/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    Transporturile agabaritice fac parte din categoria de servicii care implica deplasarea marfurilor care au greutatea sau dimensiunile mai mari decat cele standard care sunt autorizate pentru traficul rutier. Companiile care sunt specializate pe acest sector de activitate trebuie sa puna la dispozitie logistica si serviciile necesare pentru obtinerea documentelor in vederea efectuarii respectivelor transporturi. In aceste servicii trebuie sa intre studiile de traseuri ce se pot realiza, asistenta tehnica necesara la incarcarea si descarcarea greutatilor pe trailere, dar in aceasi masura si obtinerea unor autorizatii de transport speciale.
    Mastograf este compania care conduce in acest moment acest sector de piata. Cei care sunt interesati in realizarea transportului de marfuri agabaritice apeleaza la aceasta societate datorita seriozitatii si profesionalismului cu care sunt tratati, dar mai ales pentru calitatea serviciilor oferite. Este important ca preturile pentru transporturile din aceasta categorie sa fie corecte, tinand cont de conditiile speciale in care se realizeaza, iar compania Mastograf este apreciata mai ales pentru acest aspect.

    Totul despre transporturile agabaritice


    Pentru ca toti cei care sunt in cautarea unui colaborator de incredere sa faca alegerea cea mai potrivita, unul dintre reprezentantii companiei ofera detalii despre acest sector de servicii, despre modalitatea in care trebuie sa fie realizate si despre cum trebuie selectat cel mai potrivit colaborator.

    Realizarea de transporturi agabaritice Suceava sau din orice alta locatie necesita implicarea unui nivel de seriozitate inalt, dar mai ales de precizie. Acest tip de servicii nu poate fi realizat decat de personal calificat in domeniu, capabil sa foloseasca utilaje performante ce garanteaza bunul mers al lucrurilor, preluarea si ancorarea corespunzatoare a marfurilor. Acestea trebuie fixate bine pe platforma pentru a fi livrate in cele mai bune conditii, in timp util, la locatia stabilita.
    Spre exemplu, de fiecare data cand soferii companiei Mastograf realizeaza un transport agabaritic, acesta este urmarit in permanenta prin sistemul de supraveghere GPS din dotarea mijlocului de transport, de reprezentantii companiei, care ii pot pune la curent pe client in legatura cu statusul transportului.
    Realizarea acestui tip de transport nu poate fi efectuata oricum. Exista o serie de reglementari impuse, ce trebuie respectate pentru a nu suporta penalitatile ulterioare. Exista anumite mase totale care se admin pe axe, precum si dimensiuni ce trebuie respectate. De asemenea, cei care doresc sa inceapa colaborarea cu o astfel de companie de transport trebuie sa stie ca vehiculele rutiere de care au nevoie trebuie sa aiba anumite caracteristici conexe. Numai anumite astfel de masini sunt admise pe drumurile publice, care nu depasesc o masa admisa.
    Desigur, cei care doresc sa realizeze transporturi agabaritice Suceava sau din orice alta locatie din tara, trebuie sa solicite ajutorul unei companii din domeniu, care le ofera siguranta ca vor obtine autorizatia de transport special eliberata in acest scop.
    Un astfel de transport nu poate fi realizat in cele mai bune conditii atunci cand vehicului utilizat nu este in conformitate cu dotarile impuse si nu a trecut prin verificarile tehnice obligatorii. Specialistii Mastogaf efectueaza investitii continue pentru ca serviciile pe care le ofera sa se incadreze chiar si in cererile cele mai exigente ale clientilor. Pentru a putea realiza acest lucru cu maximum de succes si a asigura acestora cele mai bune solutii de transport agabaritic de marfuri, societatea dispune de un parc auto bine pus la punct, cu trailere si vehicule ce au capacitati de transport ideale pentru greutati de diverse tonaje.
    Despre pregatirea profesionala necesara pentru transporturile agabaritice
    Cei care deruleaza operatiuni de transport agabaritic trebuie sa fie pregatiti in acest sens si sa detina si dovada, adica autorizatia eliberata de CNADNR. Acest lucru este valabil atat pentru cei care efectueaza transporturile in sine, cat si pentru cei care intocmesc proiectele respective. Asadar, numai aceste categorii de persoane au posibilitatea de a practica aceasta categorie de servicii, atunci cand detin actele necesare pentru eliberarea autorizatiei (copie a certificatului de atestare tehnica, solicitare scrisa pentru realizarea transportului pe o anumita ruta etc.).
    Pentru a avea siguranta ca alegerea companiei de transporturi agabaritice este cea mai potrivita, cei interesati au posibilitatea de a verifica valabilitatea autorizatiei pe care o detine in domeniu din cadrul paginii CNADNS SA.
    Tinand cont de toate aceste aspecte, persoanele interesate de realizarea acestei categorii de transporturi pot acum opta pentru cel mai potrivit colaborator. Pe mastogaf.ro sunt disponibile atat transporturi in standarde normale, cat si agabaritice, rutiere, maritime, dar si aeriene, la preturi accesibile.

    Advertorial!

    Vizualizari: 1794