rss

TOP 3 Gadget-uri Auto Pentru Calatorii

  1. 25/11/2014
    Vezi toate fotografiile (1)

    1. Navigatii Dedicate - GPS Auto

    Vacanta de iarna se apropie iar masina ta trebuie sa fie gata de drum pentru urmatoare calatorie. AutoGadget.ro iti prezinta cateva sfaturi utile de pregatire a masinii in sezonul rece precum si topul celor mai noi gadget-uri din domeniul auto.

    In primul rand din punctul de vedere al sigurantei rutiere echipeaza-ti masina cu anvelope de iarna, verifica concentratia antigelului, testeaza bateria auto, schimba lichidul de parbiz cu unul de iarna si nu in ultimul rand cumpara-ti un bardulet care sa miroasa frumos a mar si scortisoara.

    Dupa ce toate aceste lucruri sunt puse la punct, urmeaza partea care noua ne place cel mai mul si anume alegerea Gadget-urile Auto.

    Pe Primul Loc in topul Gadget-urilor Auto pentru calatorii se afla Navigatiile Auto.

    Navigatia Dedicata care se integreaza perfect in bordul masinii si pe langa avantajul echiparii cu cel mai performant modul GPS-ului si a Harti de Navigatie auto Full Europa iti oferta multe alte facilitati de tip Multimedia cum ar fi Modulul de Radio cu Tuner DUAL pentru o receptie de calitate a posturilor FM, DVD Auto, Carkit Bluetooth pentru telefonul mobil, TV Digital si de ce nu o camera video pentru mersul inapoi...

    Gama de Navigatii Dedicate este variata si poti alege o Navigatie Auto cu platforma de oprrare Android daca esti pasionat de net si aplicatii sau o Navigatie Auto cu platfoma clasica de Windows CE.

    Navigatia Dedicata se integreaza perfect in bordul masinii preluand si comenzile de pe volan daca acestea exista.

    Exista solutii de Navigatii dedicate pentru majoritatea marcilor auto pe care lu puteti gasi pe site-ul nostru www.autogadget.ro, Navigatii Auto pentru toate modelel de VW, Navigatii Dedicate pentru BMW, Navigatie Dedicata pentru gama Opel, Navigatie Ford, Hyundai, KIA dar si Navigatii Dedicate pentru brandurile premium cum ar fi Navigatiile pentru Porsche si Mercedes.

    Toate Navigatiile Auto au un Ecran cu TouchScreen generos cuprins intre 6”-8”, Rezolutie HD, Pictograme mari si intuitive fiind usor de folosit special create pentru a-ti oferi o calatorie mai placuta, mai amuzanta si mai confortabila.

    2. Camerele Video DVR - Car Black Box

    Pe locul al 2-lea in topul Accesoriilor Auto pe langa Navigatia Dedicata se afla Camera DVR Auto.

    Camerele Auto filmeaza traseul si il stocheaza pe un card SD astfel incat sa poti vizualiza drumul parcurs. Notorietatea acestui accesoriu a crescut atat de repede inca a fost imediat incorporat ca solutie si pentru Navigatia Auto Dedicata.

    Poti pune o camera cu dimensiuni reduse la oglinda masinii si poti vizualiza traseul filmat pe ecranul de la navigatie.

    Nu in ultimul rand acest Gadget va este foarte util si din punctul de vedere al securitatii rutiere in cazul diverselor incidente din trafic. Toate Navigatiile Auto si Camerele DVR precum si caracteristicile acestora lor poti sa gasi accesand www.autogadget.ro

    3. Smartphone MirrorLink

    Locul al 3-lea nu mai tine de sisteme complexe de navigatie, ci de telefonul mobil.

    La mare cautare sunt diversele solutii de prindere a telefonului la gurile de aerisire, in parbriz sau in locul destinat pentru sticle si pahare astfel incat incarcarea telefonului sa nu fie imposibila si sa nu te incomodeze.

    Pe langa pozitionarea telefoanelor sau tabletetor, in ultima perioada a crescut cererea pentru sisteleme de de afisare a continutului telefonului pe ecranul unitatii multimedia din bord, cunoscuta ca si solutia tip Mirror LINK sau Conectivitate MHL.

    Asadar echipeaza-ti repede masina pentru iarna si Concediu Placut!


    Pentru mai multe informatii accesati linkul: https://autogadget.ro/navigatii-dedicate-gps-auto-dvd 

    ADVERTORIAL

     

    Vizualizari: 6961
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »