rss

Te crezi mecanic? 2500 de lei amenda daca repari masina la bloc

  1. 13/06/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    Strategia de Parcare, un fel de lege care reglementeaza parcarile de bloc platite la ADP, stabileste ca exista niste abateri care pot fi amendate cu sume cuprinse intre 1500 si 2500 de lei. Printre acestea se numara si reparatia masinii pe locul platit.

    Legea spune ca aceeasi amenda poate fi acordata pentru detinatorii de automobile si locuri de parcare ce blocheaza accesul in parcaj, pentru amplasarea de dispozitive de mentinere libera a locului si a indicatoarelor PARCAREA INTERZISA fara a avea avizul Comisiei Tehnice de Circulatie. In plus, soferii care decid sa-si repare masina in spatele blocului, sau pe oricare loc platit, risca aceleasi amenzi.

    Din diferite motive, precum neincrederea in service-uri sau lipsa banilor, reparatia si intretinerea automobilelor este un fel de traditie a romanilor. Care fac mecanica usoara in spatele blocului de cand toata lumea conducea Dacii vechi. Acum sunt destul de multi oameni care fac asemenea reparatii, dar fara sa incurce pe nimeni si fara sa faca mizerie.

    Nu este clar de ce legea interzice reparatia unui automobil pe locul de parcare, deoarece oricum vorbim de reparatii marunte care nu deranjeaza si nu implica zgomote puternice. Chiar si asa, desi legea exista, avem convingerea ca nu vor exista multe cazuri de persoane amendate, din cauza lipsei de agenti care sa patruleze si sa-i prinda pe soferi in flagrant, mai ales in week-end, atunci cand isi intretin masina.

    Vizualizari: 4121
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »