rss

Taxa auto platita inainte de 15 decembrie nu se majoreaza la inmatriculare

  1. 14/12/2008
  2. Tags: Taxa, Taxa auto
    Vezi toate fotografiile (1)


    Cetatenii care au achitat taxa de poluare inainte de 15 decembrie, data la care intra in vigoare taxa triplata , isi pot inmatricula autovehiculele la o data ulterioara, plata deja efectuata nemaifiind majorata, anunta Prefectura Municipiului Bucuresti.

    Astfel, potrivit Mediafax, pentru inmatricularea vehiculelor se va tine cont de data la care documentele au fost depuse la Autoritatea Fiscala care calculeaza taxa de poluare. Asadar, daca ati platit deja taxa auto, dar inca nu ati inmatriculat automobilul, o pueti face fara costuri suplimentare doar prezentand dovada ca taxa a afost platita inainte de 15 decembrie.

    Taxa de poluare a fost triplata luni , 8 decembrie, odata cu publicarea in Monitorul Oficial a ordonantei de urgenta referitoare la modificare si toate persoanele care au achitat-o incepand de marti au platit dupa noul sistem de calcul.

    Guvernul a decis miercuri, printr-o alta ordonanta de urgenta, ca taxa de poluare auto sa fie majorata incepand din 15 decembrie . Proprietarii de autovehicule care au platit taxa majorata in intervalul 8-15 decembrie isi vor primi inapoi diferenta de bani, pentru ei taxa de poluare fiind recalculata dupa vechea formula.
    Vizualizari: 1596
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »