rss

Sunt tot mai putine sanse sa aflam cat de rapida este, de fapt, aceasta masina. Compania ar putea anula testul de viteza programat pentru 2018

  1. 02/04/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    Fostul sef al companiei Bugatti a promis anterior ca francezii vor organiza in 2018 un test de viteza care va lamuri cat de rapid este, de fapt, noul Chiron. Urmasul lui Wolfgang Durheimer nu pare insa la fel de interesat de acest subiect precum predecesorul sau si... intreaga planeta.

    Urmasul extremului Veyron, noul Bugatti Chiron este la randul lui pus in miscare de o motorizare cu 16 cilindri si patru turbine, modificata insa pentru o putere maxima de 1.500 de cai putere. Drept urmare, nu este deloc de mirare ca toata lumea vrea sa afle viteza reala a modelului din Molsheim.

    La momentul lansarii initiale, oficialii companiei franceze au optat pentru o limitare la 420 de kilometri pe ora, dar au promis in acelasi timp ca vor organiza in 2018 un test pentru a vedea cat de rapid este, cu adevarat, automobilul. Test care, potrivit lui Stephan Winkelmann, ar putea fi anulat.

    Noul sef de la Bugatti a declarat de curand pentru CNBC ca altele sunt prioritatile actuale ale producatorului din Molsheim. Totodata, acesta a precizat ca este complet sigur ca pe proprietarii modelului Chiron nu ii intereseaza cat de rapida este cu adevarat super-sportiva de 1.500 de cai putere.

    In cazul in care testul de viteza va reveni in planurile companiei franceze, suntem extrem de curiosi sa vedem cu cat se va apropia urmasul extremului Veyron de recordul reusit de Koenigsegg Agera RS. Record stabilit la sfarsitului anului trecut, cand automobilul suedez a atins 457.94 km/h.

    Vizualizari: 1157
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »