rss

Summit “Audi MQ!”: Mobilitatea de maine

  1. 11/09/2017
  2. Categoria: Audi
    Vezi toate fotografiile (2)

    Discutie creativa despre viitorul mobilitatii: Pionieri, vizionari si experti la primul Summint de Mobilitate al lui Audi! Cofondatorul Apple, Steve Wozniak, a descris calatoria sa de la lansare la gigantul IT. Capul Wikipedia Jimmy Wales a oferit o perspectiva asupra secretului sau online de succes al enciclopediei. In spatiile interactive de lucru, participantii din intreaga lume au lucrat in dialog cu angajatii Audi pentru a dezvolta noi abordari pentru cele mai importante probleme de mobilitate.

    Audi a initiat MQ! ca o modalitate de a discuta in mod constructiv temele impreuna cu mintile de conducere din afaceri si stiinta. Patru dimensiuni - timp, spatiu, mobilitate sociala si durabila - au servit drept baza aici.

    Intrebat despre ideea lui personala despre un coeficient de mobilitate, Steve Wozniak a raspuns ca il defineste ca fiind gradul de libertate individuala. "Capacitatea de a fi oriunde si in orice moment, fara fir. Sunt produse produse bune pentru a usura viata. Acestea fac ca oamenii sa devina mai puternici si sa avanseze in societate ", a subliniat cofounderul producatorului american de computere Apple. In viitor, rolul inteligentei artificiale ar deveni mai important: "Intelogenta Artificiala ma fascineaza acum mai mult decat computerele. Va revolutiona vietile noastre de zi cu zi si le va simplifica si mai mult. "Wozniak este, de asemenea, entuziasmat de viitorul e-mobilitatii, unde mai sunt inca multe provocari pentru a fi cucerite.

    Dirk Ahlborn, directorul executiv al Hyperloop Transportation Technologies, a sprijinit apelul lui Wozniak pentru conceptele eficiente care sa serveasca societatea. Mo Gawdat de la laboratorul de cercetare si dezvoltare Google "X" a cerut crearea unei democratii de inovare unde fiecare individ ar putea contribui.

    Jimmy Wales, fondatorul enciclopediei online Wikipedia, si-a explicat misiunea intr-o singura propozitie centrala: "Fiecare persoana din fiecare loc ar trebui sa aiba acces liber la suma tuturor cunostintelor umane". O platforma ca Wikipedia ar permite independenta intelectuala. "Nu exista nimic mai mobil in aceasta lume decat cunoasterea." Faptele ar trebui sa circule cat mai repede posibil - aceasta ar fi pasiunea echipei Wikipedia. Noile tehnologii, cum ar fi realitatea virtuala, ar putea, intr-o buna zi, sa transporte stari si sentimente care ar pune circumstantele intr-o lumina cu totul noua.

    In sesiuni de 90 de minute, vizionarii au discutat despre subiecte inovatoare cum ar fi realitatea augmentat si realitatea mixata, datele inteligente, conducerea autonoma si colaborarea virtuala. In timpul intregului MQ! Summit-ul, participantii au avut ocazia de a comunica si de a se conecta intre ei intr-un spatiu de 4.360 de metri patrati.

    Vizualizari: 839
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »