rss

Subaru a lansat in Romania noul motor Boxer Diesel

  1. 19/06/2008
  2. Tags: Boxer diesel, Subaru motors trading
    Vezi toate fotografiile (7)

    Video aici 

    Subaru Motors Trading a lansat joi, la Bucuresti, primul motor Boxer Diesel, proiectat pentru autoturisme, care va echipa modelele Subaru Legacy, versiunile sedan si wagon, precum si Subaru Outback.

    Atat Legacy, cat si Outback sunt disponibile in reteaua nationala de dealeri autorizati Subaru Motors Trading, la un pret incepand cu 28.332 euro DDP pentru Legacy si 30.226 euro DDP pentru Outback.

    Noul propulsor combina cu succes tehnologia Subaru – motorul unic Subaru Boxer, sustinut de sistemul foarte eficient Symmetrical AWD – cu performantele unui motor diesel clasic – emisii de CO2 reduse si un consum redus de combustibil.

    Motorul Subaru Boxer Diesel are o capacitate cilindrica de 2,0 litri si dezvolta o putere maxima de 150 CP la 3.600 rpm si un cuplu maxim de 350 Nm. Racirea motorului este pe apa.

    "Subaru a creat motorul Boxer Diesel ca raspuns la orientarea pietei auto catre automobile diesel", a declarat Stavros Kanonopoulos, directorul general al Subaru Motors Trading Romania. "Pe piata europeana in special, datorita canalizarii atentiei catre protejarea mediului inconjurator si pentru economie, motoarele diesel sunt din ce in ce mai apreciate, fiind economice si potrivite conditiilor de trafic locale", a mai spus Kanonopoulos.

    Subaru Motors Trading este importator si distribuitor autorizat de catre Fuji Havey Industries al tuturor produselor Subaru in Romania, inclusiv al pieselor de schimb si al accesoriilor marcii nipone. Subaru Motors este parte a grupului care activeaza in zona balcanica.

    In Romania, Subaru Motors Tradings a dezvoltat o retea de 12 show-room-uri in cele mai importante orase din tara.

    Vizualizari: 2182
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »