rss

Sportiv, elegant, exclusiv: primul BMW Seria 2 Gran Coupe

  1. 20/03/2019
    Vezi toate fotografiile (1)

    BMW isi continua ofensiva de modele si anunta un concept inovator de automobil pentru segmentul compact premium - Premiera mondiala in noiembrie 2019, lansarea pe piata la nivel global in primavara 2020.

    BMW continua ofensiva actuala de modele a marcii, in timp ce dezvolta un concept inovator de automobil pentru segmentul compact premium. Pe parcursul conferintei de presa anuale, directorul executiv al BMW AG, Harald Kruger, a anuntat prezentarea primului BMW Seria 2 Gran Coupe. Prin coupe-ul cu patru usi elegant si sportiv, producatorul de automobile premium isi completeaza gama din segmentul compact cu un model foarte orientat spre design destinat publicului urban si modern. Conceptul unui coupe cu patru usi, deja unul de succes in clasele superioare, va combina in viitor charisma dinamica si designul expresiv cu posibilitatea utilizarii cotidiene si in segmentul compact premium. Primul BMW Seria 2 Gran Coupe isi va face debutul mondial la Salonul Auto de la Los Angeles, in noiembrie 2019, lansarea pe piata globala fiind prevazuta sa inceapa in primavara 2020.

    BMW Seria 2 Gran Coupe impune accente noi in ceea ce priveste individualitatea, estetica si emotia in segmentul compact premium. Combina designul emotional cu sportivitatea si cele mai noi inovatii in tehnologia de operare si conectivitate. Prin urmare, BMW Seria 2 Gran Coupe ofera conditiile ideale pentru a atrage un nou public-tinta spre placerea condusului specifica BMW. BMW ofera deja o gama unica de modele compacte pentru diferite cerinte si public-tinta care este fara egal in acest mediu competitiv. BMW Seria 2 Gran Coupe va aduce, din nou, un impuls in aceasta clasa. Se bazeaza pe cea mai noua arhitectura BMW cu tractiune fata si imparte numeroase dezvoltari tehnologice cu noul BMW Seria 1, care va fi prezentat si el pe parcursul anului 2019.

    BMW Seria 2 Gran Coupe a fost conceput ca o oferta globala, care constituie o completare atractiva, in special pentru pietele in care cumparatorii de automobile prezinta o afinitate deosebita pentru modelele notchback. Ca alternativa exclusiva la sedanul clasic, coupe-ul cu patru usi se adreseaza tuturor clientilor care prefera un design sofisticat si un aspect sigur de sine si in segmentul compact.

    Vizualizari: 1520
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »