rss

Spionat: SEAT Leon facelift

  1. 25/09/2008
  2. Tags: facelift, Leon, SEAT, Spyshot
    Vezi toate fotografiile (5)


    Prima generatie a lui Leon a fost prezentata in 1999, iar cea de-a doua in 2005. Deci, acest facelift cade exact la jumatatea ciclului de viata si, sa speram, va rezolva cateva neajunsuri destul de enervante.

    Ma refer aici la calitatea materialelor din interior (mult mai tari decat in cazul fratilor cu care imparte platforma A din cadrul grupului VAG), dar mai ales la ergonomia deosebit de slaba a consolei centrale.

    Aceasta pare mult prea goala din cauza butoanelor mici folosite, iar utilizarea lor de catre sofer si pasager este un fiasco ergonomic. De asemenea, afisajul monocrom al sistemului audio parea cam rudimentar in 2005, daramite in 2008.

    Aceste poze spion n-au fost insotite de obisnuitele zvonuri vizavi de eventualele schimbari, dar ne dezvaluie totusi cateva detalii.

    Astfel, in poza in care prototipul a fost surprins din fata, observam ca Leon va adopta farurile prezentate de curand pe Ibiza, impreuna cu noua grila, a carei parte de jos cromata e la vedere.
    De asemenea, se vede si coltul spoilerului frontal, a carui muchie da de inteles ca si acest element va fi redesenat.


    Mai mult, si spatele pare modificat, dar unghiul nu ne ajuta sa tragem o concluzie solida, dar poate alte poze spion ne vor lamuri in timp.

    Vizualizari: 1433
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »