rss

Spionat: Hyundai Tucson, de data aceasta in Italia

  1. 22/01/2009
  2. Tags: Hyundai, SUV, Tucson
    Vezi toate fotografiile (5)

    In urma cu exact o saptamana publicam un set de fotografii-spion cu noul Hyundai Tucson, realizate undeva in Suedia , astazi va prezentam alte poze cu un prototip camuflat al SUV-ului coreean, surprinse de paparazzi de aceasta data in localitatea Sondrio din nordul provinciei italiene Lombardia.

    Spre deosebire de alte poze-spion in care apareau diferite prototipuri Tucson, acum este pentru prima data cand a fost fotografiat interiorul masinii, al carui design este foarte modern.

    Astfel, desi calitatea imaginii nu este dintre cele mai bune, ea fiind realizata prin geam, totusi se pot distinge volanul in trei spite din piele, probabil, cu insertii din aluminiu, plansa de bord cu cele doua ceasuri in forma de lacrima, in stilul celor de la modelele Audi, si noile guri de ventilatie triunghiulare, precum si consola centrala cu noile sisteme audio si de climatizare.

    In ciuda camuflajului puternic, se poate totusi observa ca noul Tucson afiseaza un design tineresc si mai dinamic decat predecesorul sau si, tinand cont de dimensiunile sale compacte, apropiate de cele ale lui Nissan Qashqai, se poate spune ca noul SUV de la Hyundai va tinti segmentul crossoverelor.

    Vizualizari: 1410
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »