rss

Skoda prezinta Fabia Combi Scoutline, masina fara motoare diesel

  1. 23/10/2018
    Vezi toate fotografiile (16)

    Unica optiune disponibila consta intr-un benzinar cu trei cilindri in linie si capacitatea de un litru, oferit de compania ceha in mai multe variante de performanta.

    La mai bine de sase luni de la prezentarea noului model, din cadrul salonului de la Geneva, Skoda condimenteaza gama Fabia cu o versiune dornica de aventuri extraurbane.
    Insotit de indicativul Scoutline, automobilul in cauza este comercializat alaturi de o caroserie in cinci portiere si cu cateva elemente suplimentare de design la nivel de exterior.
    Asemeni celorlalte variante disponibile, noua versiune Fabia Combi Scoutline a primit din partea inginerilor Skoda o gama de motorizari care nu cuprinde nici macar un singur TDI.
    Unica optiune oferita consta, dupa cum precizam inclusiv anterior, un benzinar cu trei cilindri in linie si capacitatea de un litru, atat cu turbina (TSI), cat si fara supraalimentare (MPI).
    Potrivit companiei cehe, noua versiune Fabia Combi Scoutline benefiaza in standard nu doar de un sistem start/stop, ci si de tehnologia care permite recuperarea energiei la franare.

    Vizualizari: 1950