rss

Skoda Kamiq a intrat in productie la uzina din Mlada Boleslav

  1. 10/07/2019
  2. Tags: kamiq, productie kamiq, productie skoda kamiq, Skoda, skoda kamiq
    Vezi toate fotografiile (2)

    Skoda a lansat modelul Kamiq, cel mai mic SUV din gama, la inceputul acestui an in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Dezvoltat pe arhitectura MQB a grupului Volkswagen, crossover-ul compact urmeaza sa rivalizeze cu Nissan Juke, Volkswagen T-Cross sau Honda HR-V.

    Constructorul ceh de automobile a anuntat acum ca modelul Kamiq a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Mlada Boleslav, dupa o investitie de circa 100 de milioane de euro. Skoda precizeaza ca muncitorii de aici vor asambla 400 de unitati Kamiq pe zi.

    Din punct de vedere al design-ului, cel mai mic SUV din gama a preluat mai multe detalii de la celelalte modele, inclusiv grila frontala sau partea dorsala unde numele brand-ului a fost inscriptionat in locul logo-ului. O particularitate pentru acest model sunt blocurile de lumini impartite in doua zone, o premiera pentru Skoda.

    In ceea ce priveste motorizarile, clientii vor putea alege din cinci agregate, pe benzina si diesel, cu capacitati cilindrica cuprinse intre 1.0 si 1.6 litri. Toate se incadreaza in standardul de emisii Euro 6d- Temp.

    Vizualizari: 2270
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »