rss

Skoda a publicat acum primele imagini oficiale. Uite cum arata noua Fabia Facelift!

  1. 08/02/2018
    Vezi toate fotografiile (4)

    Sfarsitul acestei saptamani ne pune fata in fata cu primele imagini oficiale ale noii Skoda Fabia Facelift. Lansarea publica va avea loc luna viitoare, cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Geneva in perioada 8 - 18 martie.

    Editia din acest an a evenimentului Geneva International Motor Show se apropie cu pasi repezi, un motiv numai bun pentru ca marii producatori auto sa anunte din surprizele pregatite vizitatorilor. Astazi este randul noii Skoda Fabia Facelift, care va sosi la fata locului alaturi de blocuri optice cu tehnologie LED si jante din aliaj cu diametrul de pana la 18 inch.

    Totodata, subcompacta ceha mai anunta si o gama formata exclusiv din motorizari pe benzina cu trei cilindri si capacitatea de un litri. Mai precis, clientii vor avea de ales intre doua MPIuri - cu 60 sau 75 CP sub capota, si doua TSIuri - care dezvolta 90 ori 110 CP, cea din urma unitate putand fi cuplata inclusiv la cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

    La interior, noua Skoda Fabia Facelift ne intampina alaturi de optiuni proaspete la nivelul ornamentelor de pe bord, dar si de un display de 6.5 inch pentru sistemul de infotainment Swing. In acelasi timp, lista cu dotari disponibile va mai cuprinde si compatibilitate cu Apple CarPlay / Android Auto / MirrorLink, plus Light Assist, Blind Spot Detection si Rear Traffic Alert.

    Dupa cum precizam si la inceputul acestui material, premiera publica a subcompactei cehe a fost programata pentru Salonul Auto care se desfasoara la Geneva in perioada 8 - 18 martie. Vanzarile vor demara in cea de-a doua jumatate a anului.

    Vizualizari: 1463
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »