rss

Singurul coupe cu cinci usi de clasa compacta s-a lansat in Romania. Primii clienti primesc o reducere de 2.790 euro

  1. 22/11/2017
    Vezi toate fotografiile (3)

    Echiparea standard include un benzinar turbo de un litri si 120 CP, o cutie manuala cu sase rapoarte, plus jante din aliaj pe 17 inch, lumini de zi cu tehnologie LED si climatizare automata, scaune fata incalzite ori franare autonoma de urgenta.

    Sfarsitul lunii noiembrie marcheaza debutul unui nou automobil pe piata din Romania. Este vorba, mai precis, despre modelul Hyundai i30 Fastback, singurul coupe cu cinci usi de clasa compacta, dupa cum precizeaza oficialii companiei sud-coreene.

    Potrivit primelor informatii, preturile de vanzare pornesc de la 17.785 de euro - daca luam in calcul si reducerea de 2.790 euro ofera de dealer. Cea mai ieftina versiune gazduieste in compartimentul motor un benzinar 1.0 T-GDi cu trei cilindri si 120 CP.

    Echiparea standard cuprinde o cutie manuala in sase rapoarte, jante din aliaj pe 17 inch, dar si lumini de zi cu tehnologie LED, proiectoare ceata, climatizare automata, geamuri fata/spate cu actionare electrica sau volan, plus scaune fata incalzite. 

    Fara niciun fel de cost suplimentar sunt livrate, de altfel, si aceste dotari: pilot automat cu posibilitatea de ajustare a limitei de viteza, franarea autonoma de urgenta AEB, camera pentru marsariei cu predictia teoriei ori sistemul Lane Keeping Assist.

    In afara unitatii turbo in trei cilindri, de un litru si 120 CP, clientii noului Hyundai i30 Fastback mai au la dispozitie si un motor 1.4 T-GDi cu patru pistoane si 140 CP, care urca pretul de pornire pana la 19.808 euro (cu reducerea de 2.790 euro inclusa).

    Vizualizari: 2456