rss

Si-a transformat vechiul M3 in... Volvo. Asa arata acum sportiva bavareza

  1. 14/02/2018
    Vezi toate fotografiile (12)

    Imagineaza-ti pentru un moment ca esti fericitul posesor al unui BMW M3 E36. Daca s-ar pune astfel problema, ce ai modifica la automobil bavarez?

    Deschizi browser-ul, intri pe Google, scrii Tuning BMW M3 E36 in casuta de cautare, apesi tasta Enter, iar apoi selectezi Imagini. Se deschid zeci, sute de fotografii cu fel si fel de exemplare modificate, unele la nivelul caroseriei, altele cu jante noi, ba chiar cateva tunate si la interior.

    Niciunul nu a fost insa transformat peste noapte - vorba vine, in Volvo 162, dupa cum s-a intamplat in cazul de fata. Nu stim de unde aceasta idee, dar toata operatiunea a fost atat de minutios realizata incat nu exista curios care sa nu se intrebe daca automobilul din poze este, intr-adevar, un M3.

    Raspunsul este, evident, unul afirmativ, si are ca argument de necombatut interiorul standard de BMW M3 E36. Standard cu o mica exceptie, ce este drept, posesorul sportivei bavareze alegand sa decoreze volanul sport, cu design in trei spite, cu sigla producatorului scandinav de masini.

    Singurul mister cu privire la acest "Volvo 162" il reprezinta motorizarea, in sensul ca nimeni nu stie ce se ascunde sub capota. Daca a ramas cumva motorul original, atunci exista doua optiuni: un propulsor de trei litri si 286 CP in cel mai rau caz, respectiv un motor de 3.2 litri si 321 CP in cel mai bun caz.

    Vizualizari: 1538