rss

Seful AMG confirma zvonurile: noul model va avea un motor de 2.0 litri si peste 400 CP!

  1. 03/04/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    Zvonurile potrivit carora noul Mercedes A45 AMG va gazdui in compartimentul motor un benzinar turbo de 2.0 litri si peste 400 CP sunt complet adevarat. O recunoaste chiar Tobias Moers, seful departamentului de peformanta al producatorului german de automobile.

    Chiar daca nu a facut deplasarea la fata locului, evenimentul New York International Auto Show 2018 le-a oferit jurnalistilor posibilitatea de a afla noi informatii oficiale cu privire la urmatorul Mercedes A45 AMG. Chiar din gura omului care cunoaste cele mai multe detalii despre modelul respectiv.

    Intr-un interviu acordat presei cu ocazia salonului aflat in plina desfasurare peste Ocean, seful departamentului de performanta al producatorului german a recunoscut ca noul model va gazdui in compartimentul motor o herghelie cu peste 400 CP. Cu totii proveniti exclusiv dintr-un benzinar 2.0 turbo.

    Astfel iau sfarsit si speculatiile potrivit carora umatorul Mercedes A45 AMG ar putea fi livrat in compania unui sistem de propulsie hibrid. Tobias Moers confirma in schimb zvonurile care anuntau ca si de-aceasta data fisa tehnica se va incheia cu tractiunea integrala 4Matic.

    Pe langa informatiile referitoare la noul concurent al modelului Audi RS3 Sportback, seful departamentului de performanta al producatorului german a oferit si cateva detalii in premiera despre primul A35 din istoria companiei. Si versiunea respectiva va fi animata de un benzinar 2.0 turbo, dar cu "peste 300 CP".

    Vizualizari: 946
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »