rss

SEAT lanseaza modelele revizuite de Leon si Altea pe piata domestica

  1. 29/03/2009
  2. Tags: Altea, Leon, SEAT
    Vezi toate fotografiile (2)


    SEAT a lansat pe piata domestica variantele revizuite de Leon si Altea, care au suferit, conform contructorului, “transformari considerabile”. Noile variante dispun de motoare noi common rail diesel, precum si o serie de optionale pentru siguranta si confort.

    Noul Leon vine cu 19 versiuni diferite: noua motorizari, 5 pe benzina si 4 diesel, 4 transmisii diferite, manuale in 5 sau 6 trepte, respectiv DSG in 6 sau 7 trepte, si, 3 nivele de echipare, Reference, Style si Sport. In plus, constructorul va adauga si variante sportive FR si Cupra.

    Noul Altea a primit 35 de variante diferite. Asemeni lui Leon, Altea vine cu o gama de 5 motoare pe benzina si 4 diesel, 4 transmisii, si, 3 nivele de echipare. Altea mai primeste o varianta entry-level si un model sport, care vine, optional, cu tractiune integrala si nivelul de echipare Sport.

    Cat priveste pachetele optionale, atat Leon cat si Altea pot primi pachetele Technology, Technology Plus , Lifestyle, si pachetele oferite special pentru Style, Sport si Sport Plus.
    Vizualizari: 1448
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »