rss

Se vinde ultimul Reventon produs vreodata. Cat costa exemplarul cu numarul 20

  1. 08/02/2018
    Vezi toate fotografiile (38)

    Ultimul Reventon produs de compania Lamborghini a fost scos de curand la vanzare peste Ocean, in Statele Unite ale Americii. Pretul exemplarului cu numarul 20: 1.685.900 de dolari.

    Atunci cand spui Lamborghini, spui Miura, Diablo, Countach. Modelele de serie nu sunt insa singurele motive de lauda ale companiei italiene, cu sediul in Sant'Agata Bolognese.

    Editiile limitate la doar cateva unitati sunt o alta mandrie a producatorului auto din Cizma. La acest captiol avem de inclus nume precum Centenario, Veneno sau - cum am putea uita de el!, Reventon.

    Despre un Lamborghini Reventon este vorba si in cazul de fata. Discutam chiar de ultimul exemplar al seriei de 20, scos de curand la vanzare peste Ocean, in Statele Unite ale Americii.

    Modelul cu pricina are numai 241 de kilometri parcursi intr-o perioada de zece ani. Si, daca mai era nevoie de precizat inca o data, un propulsor V12 aspirat sub capota, care dezvolta o putere maxima de 650 CP.

    Nu performantele reprezinta insa punctul forte al automobilului italian, ci aspectul. Faptul ca atat caroseria in doua portiere, cat si interiorul au ca sursa de inspiratie avioanele de vanatoare.

    Singura problema este pretul de vanzare al modelului Lamborghini Reventon: 1.5 milioane de dolari de nou. Sau, in cazul in care nu ai apucat sa prinzi un exemplar, 1.685.900 de dolari in cazul de fata.

    Vizualizari: 1778