rss

SafeChat creste eficienta comunicarii dintre soferi si dispecerat

  1. 27/06/2016
    Vezi toate fotografiile (1)

    Planificarea cu atentie a activitatii flotei si impartirea sarcinilor pentru fiecare sofer este esentiala pentru bunul mers al companiei, dar nu este suficienta. Activezi intr-un domeniu dinamic si comunicarea dintre soferi si dispecerat este cheia pentru desfasurarea cu succes a activitatii de zi cu zi.

    Pentru managerii de flota care isi doresc sa mentina comunicarea cu soferii cat mai eficienta exista aplicatia mobila web-based SafeChat, functionalitate dezvoltata de SafeFleet, liderul de piata in domeniul serviciilor de monitorizare GPS in Romania.

    SafeChat asigura comunicarea bidirectionala intre dispecerat si soferi, cu scopul de a creste eficienta si de a reduce costurile operationale. 

    Prin intermediul aplicatiei, dispecerii si soferii isi pot transmite diferite informatii, cum ar fi:
    - Alocarea sarcinii soferului;
    - Transmiterea de mesaje cu privire la comenzi;
    - Coordonarea in cazul schimbarilor de traseu si destinatie;
    - Stabilirea timpului alocat pentru a ajunge la destinatie.

    Optiunile aplicatiei SafeChat te ajuta sa formezi o echipa unita, care se adapteaza din mers modificarilor:

    Transmiti coordonate GPS
    Dispecerul poate directiona rapid soferul catre destinatie prin coordonate care pot fi deschise in orice aplicatie de navigatie disponibila pe smartphone.

    Trimiti SMS-­uri gratuite direct din aplicatie
    SMS-urile gratuite pot fi trimise direct din aplicatia SafeFleet Portal de la dispecerat catre soferi sau de la sofer la sofer. Optiunea asigura o comunicare rapida, cu costuri scazute.

    Primesti documentele scanate
    Nu mai e nevoie sa astepti timp indelungat pentru documentele trimise de soferi. Cu SafeChat, soferii pot scana si trimite documente urgente direct de pe telefonul mobil.

    Oferi posibilitatea de incarcare a fotografiilor
    Soferii pot incarca poze necesare dispeceratului, astfel incat sa existe un mai bun control asupra activitatii vehiculelor, indiferent daca e vorba de distributie, transport sau gasirea unei locatii.

    Odata cu o comunicare eficientizata, dispeceratul si soferii functioneaza ca o echipa, iar calitatea serviciilor, timpi de livrare sau de executie cresc simtitor. In acelasi timp, echipei tale ii este mult mai usor sa reactioneze rapid la modificarile planului, ceea ce duce la scaderea costurilor de carburant determinate de drumuri parcurse inutil.

    Imbunatatirile aduse de utilizarea aplicatiei SafeChat sunt observate in cel mai scurt timp de catre managerii de flota. Descopera cum poate SafeChat sa creasca eficienta comunicarii dintre soferi si dispecerat pentru compania ta, descarcand aplicatia direct de pe Google Play.


    Vizualizari: 2006