rss

S-a lansat si in Romania. Noua masina cu tractiune spate ofera pana la 450 CP

  1. 07/02/2018
    Vezi toate fotografiile (7)

    Versiunea imbunatatita a actualului Ford Mustang este comercializata pe piata locala la preturi incepand de la 38.800 de euro, TVA inclus. Echiparea standard include faruri cu tehnologie LED, tapiterie din piele si instrumente de bord digitale, printre multe altele.

    Cu versiunea imbunatatita a actualului Ford Mustang am facut cunostinta inca de la inceputul anului trecut, insa modelul european a debutat abia in toamna, cu ocazia Salonului Auto International de la Frankfurt din luna septembrie. Recent, sportiva americana a debarcat si in Romania.

    Preturile pornesc de la 38.800 de euro, iar varianta de baza gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo de 2.3 litri si 290 CP. Livrarea puterii maxime catre puntea spate se face printr-o cutie manuala cu sase rapoarte, insa clientii pot opta si pentru o transmisie automata in zece trepte de viteza (+2.000 de euro).

    Dupa cum precizam si anterior, echiparea standard include faruri cu tehnologie LED, tapiterie din piele si instrumente de bord digitale, plus scaune cu reglare electrica, instalatie de climatizare automata si sistem audio cu noua difuzoare. Jantele pe 19 inch, navigatia premium sau vopseaua metalizata sunt optionale.

    Asemeni originalului, versiunea imbunatatita a actualului Ford Mustang este disponibila la vanzare in doua variante de caroserie: Coupe si Convertible - cu 4.000 de euro mai scumpa. Totodata, clientii mai opta opta si pentru o motorizare aspirata natural, cu opt cilindri in V, de cinci litri si 450 CP, care pleaca de la 44.800 de euro.

    Vizualizari: 1910