rss

S-a lansat si in Romania. Costa putin peste 18.000 euro cu reducerea acordata de dealer si ofera un motor turbo pe benzina

  1. 13/11/2017
    Vezi toate fotografiile (4)

    Hyundai a publicat la inceputul acestei saptamani lista de preturi a noului model Kona. Pentru o perioada limitata de timp, clientii vor primi din partea companiei sud-coreene un discount de 2.868 euro - indiferent de motorizare sau echipare.

    La mai putin de doua luni distanta de la prima lui aparitie in public, celebrata cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Frankfurt intre zilele de 14 si 24 septembrie, noul model Hyundai Kona a fost lansat oficial inclusiv pe piata din Romania.

    Construit pentru a concura impotriva unor modele precum Nissan Juke sau Renault Captur, crossover-ul companiei sud-coreene porneste de la 21.146 euro insa, pentru o perioada limitata de timp, clientii se vor bucura de o reducere de 2.868 euro.

    Asa se face ca cel mai ieftin model Hyundai Kona costa, de fapt, 18.728 euro, suma in schimbul careia ofera o configuratie cu un benzinar 1.0 T-GDi de 120 CP, o cutie manuala in sase trepte de viteza si, nu in ultimul rand, un sistem de tractiune fata.

    Echiparea standard a crossover-ului sud-coreean cuprinde lumini de zi cu tehnologie LED, jante din aluminiu pe 16 inch, climatizare automata, scaune fata incalzire si franare autonoma cu functie de detectare a pietonilor, printre multe altele.

    Pe langa unitatea turbo in trei cilindri, de un litru si 120 de cai putere, noul model Hyundai Kona mai este comercializat si alaturi de un 1.6 T-GDi cu 177 CP sub capota, comercializat exclusiv in compania unei transmisii DCT si a tractiune integrale.

    Spre deosebire de marea majoritate a concurentilor lui directi, crossover-ul companiei sud-coreene duce la acest moment lipsa unui propulsor turbodiesel cu trei sau patru pistoane, insa situatia s-ar putea schimba in perioada urmatoare de timp.

    Vizualizari: 2019
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »