rss

S-a lansat si in Romania. Cat costa primul BMW X7 din istorie?

  1. 01/11/2018
    Vezi toate fotografiile (7)

    Primul BMW X7 din istorie s-a lansat zilele acestea si in Romania, la preturi incepand de la 83.062 de euro.

    Comercializata sub indicativul xDrive30d, versiunea de baza a SUV-ului bavarez ofera o motorizare diesel cu sase cilindri in linie, de trei litri si 265 de cai putere.
    Echiparea standard include cutie automata cu opt trepte de viteza, tractiune integrala xDrive, dar si jante din aliaj pe 20 de inch, tapiterie din piele sau blocuri optice cu tehnologie LED.
    Pentru cateva sute sau mii de euro in plus, de la caz la caz, clientii primului BMW X7 din istorie au la dispozitie si trapa panoramica Sky Lounge...
    ... instalatie audio cu difuzoare de inalta fidelitate din seria Bowers & Wilkins, faruri cu laser si chiar un pachet aerodinamic M, menit sa creasca doza de sportivitatea a SUV-ului bavarez.
    Totodata, lista cu optiuni disponibile mai cuprinde si un motor pe benzina, care varianta xDrive40i venind cu un 340 CP sub capota si un pret de 84.371 de euro.
    Intr-un final, primul BMW X7 din istorie poate fi servit si sub forma unui model de performanta, SUV-ul bavarez propunand un diesel cu patru turbine si 400 CP in configuratia M50d.

    Vizualizari: 2870