rss

S-a lansat in urma cu numai cateva minute. Noua versiune de Passat are un motor VR6 de aproape 300 CP!

  1. 12/01/2018
    Vezi toate fotografiile (24)

    Volkswagen a publicat in cursul acestei dupa-amiezi primele fotografii si informatii oficiale cu cel mai sportiv Passat al momentului. Comercializat sub indicativul GT, noul model ascunde sub capota un motor VR6 de 3.6 litri si 280 CP.

    Volkswagen a pus capat asteptarii si a prezentat in fata lumii intregi versiunea de productie a conceptului Passat GT, dezvaluit in premiera mondiala la sfarsitul lui 2016. Primele exemplare vor ajunge pe strazi in al doilea trimestru al anului curent.

    Sub capota se ascunde o motorizare VR6 de 3.6 litri si 280 CP, pe care inginerii companiei germane au asociat-o unei cutii automate de tip DSG, in sase rapoarte. La acest moment nu exista niciun fel de detaliu cu privire la performantele masinii.

    In schimb, Volkswagen a dezvaluit ca noul Passat GT ofera in standard faruri cu tehnologie LED, suspensie sport, dar si climatizare automata cu reglare a temperaturii pe doua zone. In standard sunt oferite, totodata, si scaunele cu incalzire.

    Din punct de vedere estetic, sedanul companiei germane imprumuta cateva dintre elementele variantei concept, precum spoilerele agresiv stilizate, jantele pe 19 inch sau evacuarea dubla. Interiorul mizeaza pe un volan cu parte inferioara plata.

    Avand la baza modelul american, noul Volkswagen Passat GT nu va fi comercializat si pe piata auto din Europa. De cealalta parte a oceanului, in SUA, clientii vor avea de achitat pentru automobilul cu 280 CP sub capota cel putin 29.090 dolari.

    Vizualizari: 2365
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »