rss

Romanii pot gasi parcarile din toata tara cu ajutorul aplicatiei Auto.ro

  1. 10/09/2012
  2. Tags: android, aplicatie, auto.ro, iPhone
    Vezi toate fotografiile (7)

    Acum soferii romani aflati in trafic pot gasi toate parcarile publice la nivelul intregii tari cu ajutorul aplicatiei Auto.ro pentru Android si iPhone.

    Aplicatia Auto.ro pentru smartphone ofera acum soferilor romani aflati in cautarea unui loc de parcare toate parcarile publice din tara. Astfel, prin intermediul telefonului mobil, se pot localiza pe harta cele mai apropiate parcari de locul in care se afla conducatorul auto.

    Daca pana in prezent soferii doreau in cea mai mare parte sa localizeze benzinarii, spalatorii, taxi-uri, vulcanizari si service-uri cu ajutorul aplicatiei Auto.ro, odata cu extinderea sectiunii Parcari realizat cu sprijinul autoritatilor locale, acestia vor putea localiza inclusiv toate parcarile existente in Romania.

    "E o idee utila. Aplicatia vine in sprijinul soferilor bucuresteni aflati in traficul aglomerat si presati de timp care trebuie sa gaseasca in cateva secunde, un loc de parcare sigur. Cu doar un click pe telefonul mobil soferii pot afla care este cel mai apropiat loc de parcare, fara bataie de cap. Bucurestiul are in acest moment aproape 8.000 de locuri de parcare, urmand ca pana la sfarsitul acestui an, Primaria Municipiului Bucuresti sa mai inaugureze alte 1.600 de locuri in Capitala. Cresterea numarului de locuri de parcare este o prioritate pentru Primarul General Sorin Oprescu care si-a propus in acest mandat sa imbunatateasca viata soferului bucurestean aflat in trafic", a declarat Alina Roman, Director General Administratia Strazilor Bucuresti.

    “Am raspuns pozitiv initiativei celor de la Auto.ro privind furnizarea informatiilor necesare identificarii parcarilor publice de pe raza Municipiului Constanta. Avem convingerea ca serviciul de Parcari din cadrul aplicatiei Auto.ro va marca un pas important in cresterea nivelului de informare si confort oferit soferilor romani”, a declarat Farcas Cristinel Viorel, Director General S.C.I.L.  Confort Urban Constanta.

    Tehnologia aplicatiei de mobil asigura accesul soferilor la o gama vasta de servicii auto de care ar putea avea nevoie oriunde in tara. Principalele servicii auto accesate de peste 110.000 de posesori de telefoane mobile sunt: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, taxi-uri, asistenta rutiera, promotii la serviciile auto oferite si parcari.

    Aplicatia Auto.ro vine in sprijinul soferilor romani, fiind un instrument util, apreciat si prezent in topuri. Mai mult decat atat, este prima aplicatie din Romania care ofera soferilor localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul in care se afla.

    La patru luni de la lansare, aplicatia dezvoltata de Auto.ro se afla in preferintele romanilor privind aplicatiile gratuite atat pentru iOS, inregistrand in Apple Store peste 55.000 download-uri si 540 review-uri, cat si pentru versiunea Android, unde s-au inregistrat in Google Play peste 60.000 download-uri si 250 review-uri pozitive.

    Vizualizari: 4843
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »