rss

Renault Megane este „Masina anului 2017 in Romania”

  1. 06/12/2016
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Megane, Renault
    Vezi toate fotografiile (4)

    Foto: Mircea Popa

    Modelul Renault Megane a castigat titlul „Masina Anului 2017 in Romania” acordat de un juriu al Asociatiei Presei Auto din Romania (APAR). Renault Megane a castigat disputa celor sapte modele finaliste cu un total de 206 puncte. La o diferenta de numai sase puncte s-a clasat modelul Peugeot 3008. Podiumul final a fost completat de Alfa Romeo Giulia care a acumulat 122 de puncte.

    Ajunsa la cea de-a 18-a editie, competitia „Masina Anului in Romania” organizata de Asociatia Presei Auto din Romania s-a derulat pentru a doua oara consecutiv la Academia Titi Aur. Cele sapte modele finaliste au fost selectate in prealabil de juriul competitiei format din 16 membri din toate mediile de comunicare, dintre cele 16 modele eligibile conform criteriilor competitiei. Cele sapte finaliste au fost: Alfa Romeo Giulia, Citroen C3, Kia Sportage, Peugeot 3008, Renault Megane, Suzuki SX4 si Volkswagen Tiguan.

    „Castigarea titlului de Masina Anului 2017 in Romania ne onoreaza si ne obliga in acelasi timp. Ne bucuram ca un juriu format din experti auto a testat si a decis in favoarea modelului Megane, cel care inglobeaza cea mai noua tehnologie Renault si care a convins deopotriva si clientii din Romania”, a declarat Ionut Gheorghe – Director Marketing Dacia&Renault.

    Programul de testare si jurizare a celor sapte modele finaliste a inclus atat deplasarea pe drumurile publice, cat si teste specifice de manevrabilitate si confort organizate pe pista Academiei Titi Aur. Juriul a avut astfel posibilitatea de a testa - intr-un mod extensiv atat in conditii de trafic pe drumuri nationale cat si intr-un mediu specific - toate capacitatile masinilor din competitie.

    „Am avut pentru prima data dupa multi ani  o concurenta acerba intre cele sapte modele finaliste, toate extrem de importante pentru piata romaneasca. Doua dintre acestea au polarizat atentia juriului Peugeot 3008 si Renault Megane, care a si devenit Masina Anului 2017 in Romania. A fost un juriu numeros si din acest motiv relevant, din multe medii ceea ce demostreaza ca „Masina Anului” este un concept viabil care se bucura de cea mai mare audienta in randul romanilor”  a precizat Dan Vardie, presedintele comitetului de organizare al MAIR si presedinte fondator al APAR








    Vizualizari: 2600
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »