rss

Renault a scos toate butoanele din bord si le-a inlocuit cu ecrane tactile. Noua masina a francezilor sparge toate tiparele!

  1. 11/12/2017
    Vezi toate fotografiile (12)

    Inginerii Renault s-au saturat sa mai monteze butoane in bord, asa ca le-au cerut sefilor permisiunea de a scoate pe piata o masina cu ecrane tactile pentru accesarea comenzilor. Astfel a luat nastere noul Symbioz, un produs care sparge toate tiparele!

    Renault incheie in forta anul 2017, cu o masina care i-ar face invidiosi pana si pe nemtii de la Audi, BMW sau Mercedes. Din pacate pentru fanii companiei franceze, noul Symbioz se incadreaza la cateogria "concept car-urii", de aici si curajul cu care au fost executate anumite elemente.

    Cel mai interesant aspect il reprezinta, fara doar si poate, interiorul cu patru scaune individuale, al carui panou de bord incorporeaza trei OLED-uri pentru afisarea si accesarea tuturor comenzilor. Apar totodata, probabil in premiera absoluta, ochelarii de realitate virtuala.

    Nu de alta dar, pe langa propulsia complet electrica, cu cate un motor electric pentru fiecare roata de pe puntea spate si o putere maxima de 500 kW, noul Renault Symbioz a mai fost echipat si un sistem de rulare autonoma. Un sistem de rulare autonoma de nivel 4, mai precis.

    In ceea ce priveste performantele, spectaculosul concept al producatorului francez anunta un 0 - 100 km/h in exact sase secunde. Nu exista niciun fel de informatie cu privire la autonomia totala, ci doar faptul ca incarcarea bateriei pana la 80% din capacitate dureaza <30 minute.

    Aici se opresc detaliile oficiale referitoare la noul Renault Symbioz, insa traim cu speranta ca povestea va continua. Intr-un fel sau altul, mai devreme sau mai tarziu.

    Vizualizari: 2812
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »