rss

RAR la Slobozia

  1. 02/12/2008
  2. Tags: RAR, Registrul Auto Roman, Slobozia, Taxa auto
    Vezi toate fotografiile (1)

    Registrul Auto Roman va avea un punct nou de lucru, la Slobozia, de peste 7,8 milioane lei.

    "RAR a deschis de asemenea, pana acum, trei puncte de lucru, care deja functioneaza, in Sighisoara, Tecuci si Campulung Muscel. Urmeaza ca Registrul sa mai deschida astfel de puncte de lucru in Fagaras, Lugoj si Vatra Dornei. Acest punct de lucru este important pentru ca fluidizeaza activitatea reprezentantei RAR Ialomita", a declarat pentru NewsIn purtatorul de cuvant al RAR, Lorena Stroe.

    Punctul de lucru va functiona pe baza de programare.

    In total, RAR are 41 de reprezentante in toata tara.

    Pentru punctul de lucru de la Slobozia, RAR va organiza o licitatie deschisa, iar contractul va avea o durata de sase luni, de la data atribuirii sale.

    Companiile interesate trebuie sa trimita cererile de participare pana la 15 decembrie, urmand ca pe 16 decembrie sa fie deschise ofertele. Intre conditiile cerute de RAR, ofertantii trebuie sa depuna o garantie de participare de 130.000 lei si o garantie de buna executie de 5% din valoarea contractului.

    Registrul Auto Roman este organismul tehnic de specialitate desemnat de Ministerul Transporturilor ca autoritate competenta in domeniul vehiculelor rutiere, sigurantei rutiere, protectiei mediului inconjurator si asigurarii calitatii.

    Intre atributiile Registrului se afla: acordarea omologarilor de tip national pentru vehiculele rutiere, sistemele, componentele si entitatile tehnice separate ale acestora, acordarea certificatelor de conformitate pentru sisteme, componente si entitati tehnice separate ale vehiculelor rutiere, acordarea omologarilor individuale pentru vehiculele rutiere, efectuarea inspectiei tehnice periodice pentru anumite categorii de autovehicule, etc.

    Bloombiz

    Vizualizari: 4919
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »