rss Vizualizari: 27923

RAR a lansat un numar unic pentru programari

 1. 27/05/2013
 2. Tags: inmatriculare, itp, RAR
  Vezi toate fotografiile (1)

  Registrul Auto Roman a lansat un numar de telefon unic pentru programari. Asadar, romanii care doresc sa faca programari au la dispozitie telefonul 021.9672, apelabil din toata tara.

  Registrul Auto Roman a deschis o linie telefonica unica pentru programari. Telefonul 021.9672 va fi disponibil pentru orice persoana care doreste sa aiba acces la serviciile RAR, indiferent de zona din tara in care se afla. Noul numar unic de programare este completeaza sistemul informatic actual si asigura incarcarea uniforma a reprezentantelor RAR.

  Mai mult decat atat, cei de la RAR spun ca le vor propune clientilor si alternativa programarii in judetele limitrofe, daca se doreste un timp de asteptare mai mic.

  Toti cei care vor sa transcrie dreptul de proprietate al unui vehicul sau vor sa inmatriculeze un vehicul nou sau rulat in Romania sunt nevoiti sa treaca pe la Registrul Auto Roman. In cazul inmatricularii unui vehicul de import, programarea RAR implica atat identificarea, necesara si la transcrierea unui vehicul deja inscris in Romania, cat si realizarea unei carti de identitate a vehiculului respectiv si testarea ITP.

  Conform ultimul control in trafic realizat de RAR, 59.3% dintre vehiculele verificate au fost declarate neconforme. Din totalul vehiculelor oprite in trafic in trimestrul respectiv, aproape 20% depaseau normele maxime admise de poluare, iar 20.4% prezentau o defectiune tehnica grava, care reprezenta un pericol iminent de accident.

  Comentarii (5)

  add_comment
  • dan

   v ati trezit .dupa cel putin 2 ani de cand am facut programare la accest numar ,Hi,Hi,Hi 27/05/2013 | Raspunde

  • Ionel

   curios 59.3% din cele oprite au fost declarate neconforme?de ce pentru ca itp se face peste tot cu spaga,pentru ca sia atunci cand se ajunge la rar tot cu spaga se trece si?ce sa rezolvat au fost ridicate taloanele si date inapoi dupa ce persoanele s-au prezentat la rar au platit o spaga la domnul inginer si o taxa la ghiseu.
   Ce s-a rezolvat cu aceasta? 27/05/2013 | Raspunde

  • Ioan

   RAR este locul in care spaga este normalitate; am cumparat masina din Franta si am urmat calea pentru inmatriculare; taxa era de cca 3000EURO si voiam sa platesc. Dar cei de la RAR aveau alte ganduri: SFANTA SPAGA ! Cica masina nu are serie sasiu si trebuie omologare individuala ! Ca majoritatea nu au. M-am dus la sef, degeaba( seful din Sibiu) apoi la Bucuresti mi-au spus ca trebuie o hartie de la Sibiu ... Am renuntat si am inscris masina in Bulgaria, cu 500 de EURO.
   N-am dat spaga la RAR si nici taxa nesimtita la statul roman! Platesc anual taxele legale in Bulgaria; corect si civilizat, fara spagi si la nivel decent! 04/06/2013 | Raspunde

  Vezi toate comentariile

  • dinu

   pana si bulgari sunt mai civilizati ca noi , si ne mai plangem ca europenii ne fac tigani. ASTA SUNTEM tigani imputiti de doi lei , un popor corupt, stim doar sa ne f...m unu pe altu , unde esti TEPES DOAMNE'? 29/06/2013 | Raspunde

  • aurel barbu

   astazi am vazut 2 insp.RAR la un service din sect.4,unul era blondut cam 175 inaltime,aprox.48-50 ani si unul brunet pana in 35 ani slabut.au venit au controlat,baiatul ori 4000 lei amenda ori 1000 lei spaga,imi este sila de aceste autoritati corupte poate intr-o zi cineva va conduce spre bine si aceasta tara,domnilor nenorociti de spagari,cat va mai suporta tara asta,patronul plangea ca nu mai are bani de salarii,iam cerut ca client sai demaste a spus ca ii este frica,mie nu imi este frica de voi miseilor, sa va fie rusine ,nenorocitilor! 23/07/2015 | Raspunde

  Adauga comentariul tau

  • Nume: Adresa de email: Cod: Ma abonez la newsletter-ul Auto.ro

  • Comentariul tau: