rss

RAR a lansat un numar unic pentru programari

  1. 27/05/2013
  2. Tags: inmatriculare, itp, RAR
    Vezi toate fotografiile (1)

    Registrul Auto Roman a lansat un numar de telefon unic pentru programari. Asadar, romanii care doresc sa faca programari au la dispozitie telefonul 021.9672, apelabil din toata tara.

    Registrul Auto Roman a deschis o linie telefonica unica pentru programari. Telefonul 021.9672 va fi disponibil pentru orice persoana care doreste sa aiba acces la serviciile RAR, indiferent de zona din tara in care se afla. Noul numar unic de programare este completeaza sistemul informatic actual si asigura incarcarea uniforma a reprezentantelor RAR.

    Mai mult decat atat, cei de la RAR spun ca le vor propune clientilor si alternativa programarii in judetele limitrofe, daca se doreste un timp de asteptare mai mic.

    Toti cei care vor sa transcrie dreptul de proprietate al unui vehicul sau vor sa inmatriculeze un vehicul nou sau rulat in Romania sunt nevoiti sa treaca pe la Registrul Auto Roman. In cazul inmatricularii unui vehicul de import, programarea RAR implica atat identificarea, necesara si la transcrierea unui vehicul deja inscris in Romania, cat si realizarea unei carti de identitate a vehiculului respectiv si testarea ITP.

    Conform ultimul control in trafic realizat de RAR, 59.3% dintre vehiculele verificate au fost declarate neconforme. Din totalul vehiculelor oprite in trafic in trimestrul respectiv, aproape 20% depaseau normele maxime admise de poluare, iar 20.4% prezentau o defectiune tehnica grava, care reprezenta un pericol iminent de accident.

    Vizualizari: 31924
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »