rss

Project Titan, masina autonoma a lui Apple surprinsa in teste

  1. 19/10/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    Atunci cand un antreprenor de tehnologie de top, implicat in conducerea autonoma, subliniaza eforturile unui concurent care lucreaza la autovehicule autonome, fenomenul atrage atentia: Co-fondatorul Voyage, MacCallister Higgins, a postat pe Tweeter un scurt videoclip cu testul masinii autonome de la Apple - "Project Titan".

    Higgins afirma ca: “aceasta nu este prima data cand Apple expune masina, dar este probabil cea mai buna priveliste pe care am avut-o si este vazuta prin ochi expertilor, nu al locuitorilor din apropiere. Aceasta mai adauga ca: de exemplu, ansamblul mare de pe acoperis contine, probabil, "majoritatea puterii de calcul", spre deosebire de alte vehicule unde dispozitivele au fost ascunse vederii  in portbagaj.

    Higgins a mai spus ca fata si spatele ambele au 6 LiDARS, iar un observator a observat ca punerea radarului pe acoperis este, de asemenea, o alegere interesanta.

    Beneficiul acestui design ar putea fi faptul ca este vorba despre un plug-and-play relativ simplu, care necesita foarte putine modificari in interiorul vehiculului, dincolo de asamblarea in locul portbagajului de pe vehicul. Acest lucru ar usura, de asemenea, schimbarea teoretica a masinilor de testare in viitor si ar putea avea un impact asupra produselor in ceea ce priveste modul de proiectare, astfel incat aceasta sa poata fi adaptata in multe scopuri si vehicule ca un add-on pentru piata pieselor de schimb.

    Vizualizari: 873