rss

Primul circuit de viteza din Romania, la 40 km de Bucuresti

  1. 05/06/2012
  2. Tags: circuit, Motorpark
    Vezi toate fotografiile (2)

    Pasionatii de motorsport din Romania vor avea in curand primul circuit de viteza din Romania. Motorpark Romania va fi construit in apropierea comunei Adancata, la mai putin de 40 de kilometri de Bucuresti, pe DN Urziceni-Ploiesti, si va avea 4100m lungime.

    Oficialii Motorpark Romania si organizatorii Dunlop Romanian Superbike 2012 au anuntat deschiderea lucrarilor la primul circuit profesionist de viteza din tara, astazi, 6 iunie. Acesta va avea 4.100 metri lungime, linie dreapta de 700 de metri, latime de 12 metri si o configuratie care va asigura desfasurarea atat de curse moto, cat si auto.

    Proiectul va beneficia de toate utilitatile specifice unui circuit profesionist de auto-moto: centru de presa, centru medical, boxe la standarde de Formula 1, restaurant, benzinarie, service si scoala de pilotaj.

    Lucrarile demareaza in aceasta luna, iar durata constructiei este estimata la doi ani. Cu toate acestea, oficialii Motorpark Romania spera sa finalizeze circuitul pana la sfarsitul acestui an, in urma unei investitii totale de peste 7 milioane de euro.

    La deschiderea lucrarilor vor lua parte oficialitati locale si reprezentanti ai comunitatii sportive auto si moto.

    Vizualizari: 7479
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »