rss

Primele imagini oficiale au fost publicate in urma cu doar cateva momente. Noua masina a bagat deja frica in producatorii germani de lux

  1. 29/03/2018
    Vezi toate fotografiile (30)

    Clientii au de ales intre doua motorizari turbo pe benzina, una cu patru cilindri in linie, iar cealalta V6. In versiunea de top, fisa tehnica include o putere maxima de 365 CP, o cutie automata cu opt rapoarte si, in mod optional, un sistem de tractiune integrala.

    Hyundai profita de editia din acest an a Salonului Auto International de la New York pentru a prezenta in fata publicului de peste Ocean versiunea americana a noului Genesis G70. Proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Audi A4, BMW Seria 3 sau Mercedes C-Class, modelul de lux al companiei sud-coreene iese in evidenta printr-un design exterior sportiv, caracterizat de mai multe detalii angulare.

    Chiar si asa, interiorul reprezinta punctul principal de atractie in cazul de fata, variantele de top scotand la iveala tapiterie din piele partial perforata, cusaturi realizate sub forma de carouri, plus scaune fata cu functie de memorare a pozitiei. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici display-ul de dimensiuni generoase destinat sistemului de infotainment ori instalatia audio cu pana la 15 difuzoare de inalta fidelitate.

    Detaliile interesante continua sub capota, acolo unde versiunea americana a noului Genesis G70 anunta doua unitatii turbo pe benzina: un 2.0 cu patru cilindri in linie si 252 CP sub capota, caruia i se alatura un V6 de trei litri si 365 CP. O cutie automata cu opt rapoarte este oferita in standard, insa clientii motorizarii de baza vor putea opta in mod optional pentru o transmisie manuala cu sase trepte de viteza.

    Asa cum ii sta bine unui automobil de ultima generatie, concurentul sud-coreean al modelelor de lux Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class beneficiaza inclusiv de mai multe sisteme de siguranta activa. Forward Collision Avoidance Assist cu functie Pedestrian Detection, Blind Spot Collision Warning, Lane Keeping Assist sau Driver Attention Warning sunt doar cateva dintre exemplele care merita mentionate.

    Vizualizari: 1377