rss

Primele imagini oficiale au ajuns pe internet. ASA ARATA noua masina cu tractiune fata de la BMW

  1. 25/10/2017
    Vezi toate fotografiile (5)

    Bavarezii de la BMW vor lansa in cursul acestei seri versiunea de productie a conceptului X2. Intre timp, primele fotografii oficiale cu noul model al companiei din Munchen fac inconjurul internetului.

    Chiar daca au mai ramas doar cateva ore pana la premiera sa mondiala, internetul nu mai are rabdare si ne ofera inca de pe acum primele imagini oficiale ale noii masini cu tractiune fata de la BMW.

    Este vorba, mai precis, despre versiunea de productie a conceptului X2, despre care ultimele zvonuri spun ca va imprumuta platforma actualului X1, platforma folosita inclusiv de anumite modele marca Mini.

    De asemenea, este de asteptat ca asemanarile intre cele doua automobile ale companiei bavareze sa continue si la nivelul gamei de motorizari formate din unitati turbo cu trei sau patru cilindri in linie.

    Judecand dupa primele imagini oficiale ale noii masini cu tractiune fata de la BMW, versiunea de productie a conceptului X2 se remarca printr-un design agresiv, cu prize supradimensionate la nivelul partii frontale.

    Principala atractie a posteriorului o reprezinta nu evacuarea dubla, asa cum te-ai fi asteptat sa spunem, ci logo-urile companiei bavareze utilizate la decorarea montantilor C - un detaliu tipic 3.0 CSL.

    Acum, in ceea ce priveste departamentul interior, versiunea de productie a conceptului X2 nu difera cu absolut nimic comparativ cu ultima generatie a modelului BMW X1, model amintit si anterior.

    Vizualizari: 2059
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »